Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 16 2014

15 april 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk is een veelal onmisbare aanvulling op het werk van professionals. Heb je wat tijd beschikbaar om je in te zetten voor een ander of de samenleving? Je kunt direct aan de slag bij de hier genoemde vacatures.

• Telefoon-/chatmedewerker hulpdienst (vacature H 051): Ben je invoelend en communicatief vaardig en handig met de computer? Bij de St. 113 online hulpdienst biedt je een luisterend oor aan hulpvragers die mogelijk suïcidaal zijn. Je stelt de hulpvraag vast en leidt de hulpvrager zo nodig door naar professionele hulpdiensten.

• Coördinator EHBO evenementen (vacaturecode A 059): Tijdens Wassenaarse evenementen is er steevast een onmisbare EHBO post aanwezig om evt. hulp bij ongelukken te verlenen. Ben jij misschien die nauwkeurige en planmatige persoon, die de afspraken met de organisatoren en de EHBO vrijwilligers in goede banen wil leiden?

• Kookbegeleider (vacature A 027): De zelfstandig wonende bewoners (met een verstandelijke beperking) van Philadelphia, locatie Rodenburg, zoeken een kookvrijwilliger die een of twee avonden (17-19 uur) per week samen met hen het avondmaal wil bereiden en nuttigen. Wie kookt en eet met hen mee?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstaat 2, bel 511 31 33 of stuur een e mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of op het Gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet
Korting bij ruim 80 adressen op vertoon van je vrijwilligerspas: Bijvoorbeeld bij Filmhuis Wassenaar, Corpus Reis door de Mens, Mimicri Theatergroep, Theater Warenar, Barns Damesmode, Bridgeport University Style, Bwear Jeans & More, Chaussette Lingerie en Badmode, College Damesmode, Ecco Shop, Frans Zeegers Goudsmid, Graafstal Opticien, Harpers Damesmode, Koekkoek Juwelier, Koelewijn Juwelier, L.J. Sport, Marco Modestoffen, Mist Mol Int. Spots Trading, Moriaantje Kinderkleding, Pastelle en Pastelle Casual, Piccadilly Damesmode en Van Wees Herenmode. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor een volledig overzicht.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top