Skip to content

25 en 26 april theater Warenar Mimicri speelt: ROET

16 april 20142 minute read

Wassenaar – Over twee weken is het weer zo ver. Mimicri brengt haar voorjaarsvoorstelling op de planken. Deze keer is gekozen voor een stuk van de hand van Peter Aten. Een komische voorstelling met een ondertoontje.

Moeder Elisabeth wordt 85 jaar en deze heugelijke gebeurtenis wordt met de gehele familie gevierd in een vakantiehuisje. Elk familielid heeft zo zijn eigen aardigheden en al snel worden de irritaties zichtbaar. Peter Aten snijdt in ROET thema’s aan als Alzheimer, smetvrees en relatieproblemen. De personages zijn herkenbaar in hun menselijk falen en de dialogen zijn snel en spitsvondig.

De regie wordt deze keer gevoerd door Marilou Koster. Voor het Wassenaarse publiek geen onbekende want zij maakte bij Mimicri al naam met het stuk “avondlicht kent veel vroeger”. Onder haar bezielende leiding is Mimicri het repetitieproces goed doorgekomen en staat de cast nu te trappelen van ongeduld om het stuk aan u te tonen. Onze vaste licht- en geluidsman Marco van Gijlswijk zal er voor zorgen dat u in het donker zit zodat u de voorstelling goed kunt zien en de decorbouw ploeg is er deze keer in geslaagd een vakantiehuisje neer te zetten waar u altijd al van gedroomd hebt. Kortom het wordt een voorstelling die u niet mag missen.

Reserveren?
– telefonisch: 070 – 5179218
– via email: tickets.mimicri@gmail.com
– via de website: www.mimicri.nl

Meer informatie, ook over onze activiteiten uit het verleden, kunt u vinden op onze website: www.mimicri.nl ….. zeker een bezoekje waard !

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top