Skip to content

Kennismakings training de Kieviten woensdag 23 april 2014

17 april 201442 second read

Wassenaar – De Kieviten organiseert op woensdagmiddag 23 april 2014 van 13.45 tot 15.00 een kennismakingstraining voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen en ouders kunnen dan alles te weten komen over hockeyen bij De Kieviten.

Het is handig als de kinderen gymschoenen en sportieve kleding dragen en eventueel een (geleende) hockeystick meenemen.

Ben je voor 1 oktober 2014 6 jaar dan kun je als ‘benjamini’ met de hockeysport kennismaken. Benjamini’s spelen nog geen wedstrijden, maar trainen één keer per week, waarbij ze vooral spelletjes doen met bal en stick.

Minihockey is voor jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar. Bij minihockey heb je aparte spelregels, kortere speeltijd en een kleiner, aangepast veld. Je traint één of twee keer per week en op zaterdag speel je een wedstrijd tegen een andere club. Voor meer informatie zie www.kieviten.nl

Zin om te komen kijken? Dan zien we je graag op 23 april!

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top