Ga naar hoofdinhoud

William van Engelen te gast bij Midvliet

17 april 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 20 april om 12:30 uur is William van Engelen te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Na afwezigheid van twee jaar komt de 27-jarige zanger William uit ‘s-Hertogenbosch met een nieuwe single welke ook nog eens uitgebracht wordt op een voor deze zanger nieuw label: JC-Records. Naast dit alles is ook zijn naam aangepast waardoor William vanaf nu als William van Engelen door het artiestenleven gaat.

Geheel toepasselijk wordt de terugkeer van William gevierd met een single dat als titel: ‘Ik ben weer terug’ mee heeft gekregen. Deze uit de Brabantse hoofdstad afkomstige zanger bracht in het verleden al singles uit als ‘Dans met mij’, ‘Oh Esmeralda’, ‘Zigeunerleven’, ‘Maar als de nacht valt’, en ‘Zeg me dat je van me houdt’.

In maart is ‘Ik ben weer terug’ verschenen, de comebacksingle van William van Engelen die met nieuw elan en een nieuw team achter zich, vol vertrouwen zijn muzikale toekomst tegemoet gaat! Samen met producer en tekstschrijver Kees Tel schreef William zelf de tekst en arrangementen voor zijn nieuwste nummer. Een plaat trouwens waar de gezelligheid vanaf druipt, bij uitstek geschikt om een dansje op te maken ook en typisch zo’n nummer waar je een vrolijk gevoel aan overhoudt. Kortom alle ingrediΓ«nten zijn aanwezig voor William om samen met JC-Records een mooie doorstart te gaan maken in zijn carriΓ¨re.

Op zondag 20 april om 12:30 uur kun je nader kennismaken met William van Engelen en uiteraard hoor je zijn muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Back To Top