Skip to content

Verslag van een ANBO middag van 14 April

18 april 201435 second read

Wassenaar – Het was weer een super gezellige middag in het buurtcentrum Oostdorp. De zaal was in paas sfeer gebracht en goed bezocht. Als spreker was er de heer Hans Flamman (oud onderwijzer) die vertelde over zijn wandeling van Zaltbommel naar Compostela de Santiago. Een tocht van 2700 kilometer.

Het verhaal was voorzien van dia’s van mooie plekken. In ruim een uur liet hij ons genieten van zijn ervaringen en pijnlijke voeten! Van het publiek een warm applaus en iets voor de moeite. De middag werd afgesloten met de gebruikelijk loterij en bingo met leuke prijzen.

Wilt u de volgende keer er bij zijn? Noteer dan in uw agenda dat de volgende activiteitenmiddag op 12 mei is. Informatie volgt.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top