Ga naar hoofdinhoud

Bijzondere zomerse zondagsmarkten in Voorschoten

19 april 20142 minute read

Wassenaar – Bijna alle winkeliers in het Voorschotense centrum gooien deze zomer telkens op de laatste zondag van de maand de deuren van hun winkel open. Met mooie zomerse aanbiedingen maar ook een bijzondere markt met boeken, brocante en biologische streekproducten. De eerste zondag is op 27 april.

Tweedehands boeken van lang en iets minder lang geleden, liggen naast de brocante. Van glas tot zilver, porselein, aardewerk en andere hebbedingetjes. De markt duurt van 11:00 tot 17:00

(H)eerlijke producten
Op de biologische markt een ruim aanbod van bijzonder (streek)producten. Zo is daar de biologische jam uit Hazerswoude-Rijndijk, biologisch brood en banket, honing, hamburgers, worstjes, groente en zelfs de trouwe viervoeters worden niet vergeten. Naast streekproducten biedt de markt ook fairtrade producten uit onder andere Cuba.

Frans terras
En om de brocante sfeer nog maar wat uit te buiten is er op het Treubplein een volledig Frans terras ingericht. Eerst snuffelen langs de bijzondere producten van de markt en daarna uitrusten op het terras met een drankje. Met andere woorden: de centrumondernemers brengen de bezoekers alvast in vakantiestemming.

Aanbiedingen
Naast zondag 27 april worden de zomerse markten ook op de zondagen 25 mei, 29 juni en 27 juli georganiseerd. De meeste winkels zijn dan ook open en hebben speciale zomerse aanbiedingen voor de bezoekers.

Tags

VoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top