Ga naar hoofdinhoud

Burgemeester Jan Hoekema opent tentoonstelling WOII

19 april 201436 second read

Wassenaar – Burgemeester Jan Hoekema opent op dinsdag 22 april a.s. om 14.30 uur de tentoonstelling met werkstukken over de Tweede Wereldoorlog van leerlingen van groep 8 van de Sint Jan Baptistschool. De knutselwerken en tekeningen geven de eigen interpretatie weer van de kinderen over de oorlog, herdenking en vrijheid. De opening vindt plaats in de bibliotheek (Langstraat 40), waar de werkstukken ook worden tentoongesteld.

De tentoonstelling is onderdeel van een project over de Tweede Wereldoorlog. Eerder gaf burgemeester Jan Hoekema een introductie les aan de leerlingen. Als afsluiting van het project leggen twee kinderen samen met hun leerkracht, op 4 mei een krans bij het oorlogsmonument aan de Schouwweg. Het project is opgezet om kinderen meer te betrekken bij de algemene dodenherdenking op 4 mei.

Tags

HoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top