Ga naar hoofdinhoud

(Her)opening pannenkoekenrestaurant ‘Boerderij Meijendel’ 23 april

20 april 201436 second read

Wassenaar – Op 23 april 2014 zal de (her)opening van het pannenkoekenrestaurant ‘Boerderij Meijendel’ plaatsvinden.

O.a. de Burgemeester van Wassenaar de heer J.Th (Jan) Hoekema en cabaratier Sjaak Bral zullen glans geven aan deze opening. Vele BN’ers die het restaurant en Meijendel een warm hart toedragen zullen ook aanwezig zijn.

De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea is een publiekstrekker, alsook pannenkoekenrestaurant ‘Boerderij Meijendel’ van exploitanten Cees Jan Bouman en Dick Taat. Al meer dan een halve eeuw is dit een unieke, vertrouwde pleisterplaats voor de vele recreanten.

Ondernemers en eigenaar Dunea waren van mening dat het pannenkoekenrestaurant verduurzaamd moest worden. Sinds 1 maart is het pand rendabel en energiebesparend, terwijl de sfeer en kleinschaligheid die zo door gasten werd gewaardeerd is gebleven.

Tags

Wassenaar
Back To Top