Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart benut de paar geboden kansen en wint met 2-0

21 april 20142 minute read

Wassenaar – Het overkomt de hoofdmacht van Blauw-Zwart niet vaak: een tegenstander veel opgelegde kansen zien missen en zelf heel droog en paar kansen benutten, met als resultaat een 0-2 winst in de uitwedstrijd tegen het laag geplaatste Leidse The Football Factory.

De formatie van sponsor UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen startte afgelopen zaterdag op het fraaie zonovergoten studentencomplex te Leiden weer eens met behoorlijk veel jonkies. Ook al miste de Leidse duiventil-ploeg weer enkele vaste krachten, toch wisten de Leidenaren het eerste kwartier de Blauwen behoorlijk klem te zetten. Er zat niet veel beweging in de ploeg van de Wassenaarse trainer Toine l’Ami en de zeer beweeglijke en soms ook snelle Leidenaren zorgden voor veel onrust voor de goal van de jonge keeper Mike Zonneveld.

Maar zoals dat meestal gaat plofte de bal na dat kwartiertje bij een wèl goed lopende Blauw-Zwart aanval vanaf de vleugel plots voor de voeten van Ferdi de la Rie die zich geen moment bedacht: 0-1. En nog geen vijf minuten later greep Sake Teeling zijn kans toen hij op de rand van het strafschopgebied vrij mocht aanleggen: 0-2. En daarmee had de wedstrijd eigenlijk verder administratief kunnen worden afgedaan. Er stond voor beide ploegen weinig meer op het spel, het zonnetje scheen vrolijk, de bal ging meestal weinig effectief rond en Football Factory bleef behoorlijk wat opgelegde kansen missen.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top