Skip to content

Kledingsponsor L.J. Sport steekt nieuwe Technisch Jeugdcoördinator Blauw-Zwart in het nieuw

21 april 201440 second read

Wassenaar – De nieuwe Technisch Jeugdcoördinator van Blauw-Zwart, de heer Edwin Kluivers, kan de winter door. Een prachtig trainingspak, bijpassende polo’s en een warme coachjas misstaat deze professional niet. Edwin drukt achter de schermen nu al zijn stempel op de aanpak van de jeugd van Blauw-Zwart voor het volgende seizoen. Boordevol ideeën en zeer gemotiveerd is Edwin al aan de klus begonnen.

Wij danken hierbij onze kledingsponsor L.J. Sport uit de Langstraat in de persoon van Eward van der Ploeg, links op de foto en Rick van Gogh, rechts op de foto. Prominent in het midden de heer Edwin Kluivers.

Los van het feit dat L.J. Sport een prachtig assortiment heeft, wordt je ook nog eens bijzonder vriendelijk en met veel expertise geholpen.

Elbert van ‘t Slot
Sponsoring & Publiciteit Blauw-Zwart

Tags

BlauwZwartLJ SportWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top