Ga naar hoofdinhoud

De Wassenaarse Krant vanaf 1 mei op woensdag in de bus

23 april 201433 second read

Wassenaar – Vanaf 1 mei zal De Wassenaarse Krant niet meer op dinsdag maar op woensdag op uw mat vallen.

“Dit om u, en onze adverteerders, nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo houdt de gemeenteraad vergaderingen op maandagavond, een verslag kunnen wij nu actueel publiceren. Ook kunnen we zo makkelijker terugkijken op het weekeinde en vooruitkijken op het komende weekeinde. Wij hebben begrip voor het feit dat het voor sommige van u als een verrassing komt en u uw wekelijkse krantje op dinsdag gaat missen. Maar we weten ook zeker dat de krant op woensdag een verbetering betekent!” Zegt het team van De Wassenaarse Krant deze week op de voorpagina.

Tags

DWKWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top