Skip to content

VVD & WWW buitenspel gezet in Wassenaar

23 april 201439 second read

Wassenaar – Vandaag is bekend geworden dat CDA, D66, GroenLinks, PvdA en nieuwkomer Passie voor Wassenaar de aankomende vier jaar de coalitie willen vormen. Dit betekent dat Wassenaar het meest linkse college ooit krijgt.

Op 13 april kwam naar buiten dat de vorming van een college tussen VVD, CDA, Wat Wassenaar Wil en D66 was gestopt. D66 gaf aan bij nader inzien toch geen college te willen vormen met VVD, CDA en Wat Wassenaar Wil. Hiermee kwam er een einde aan deze collegevorming.

In de afgelopen 10 dagen hebben het CDA, D66, GroenLinks, PvdA en PvW een coalitie kunnen vormen zonder de VVD en WWW. Het is de tweede keer dat de VVD in de oppositiebanken moeten plaatsnemen. De nieuwe coalitie wil afrekenen met het verleden en de (politieke)rust weer laten terugkeren in Wassenaar.

Tags

CollegeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top