Skip to content

Waterspin op attractiepark Duinrell valt uit elkaar

23 april 201436 second read

Wassenaar – Op eerste paasdag brak er een enorm tandwiel van de attractie “de waterspin” af. De Waterspin blijft in ieder geval een week buiten gebruik.

Ooggetuige
Op de website Looopings.nl zegt een oogetuige: “Dat hele ding stond scheef met de mensen er nog in. Er kwam gewoon rook uit. Iedereen zag lijkbleek. We zeiden meteen tegen elkaar: dat ding gaat niet meer open.” Een woordvoerder van Duinrell bevestigt dat er een tandwiel is afgebroken, maar van rook en paniek was volgens hem geen sprake.

Gammele waterspin
De Waterspin blijft dus in ieder geval een week aan de grond. Het is niet de eerste keer dat de waterspin kuren heeft. Vorig seizoen was de attractie ook enkele weken gesloten door technische mankementen.

Tags

DuinrellWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top