Skip to content

Dalton Bandfest in Kakafonie

24 april 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 27 april om 12:15 uur komt Olax in Kakafonie bij Midvliet FM vertellen over het Dalton Bandfest. De tweede editie van het Dalton Bandfest wordt gekenmerkt door veelzijdigheid. Mullet, Replayced en Junkie and the Halo werken samen met leden van Wingmen, Fínn en Brian Sydney & The Washboard Kid en Carmen de Vries om Dalton Bandfest 2014 een succes te maken.

Al sinds jaar en dag is Dalton Den Haag hofleverancier van het bandcircuit van Den Haag. Oude bekenden als Doll House Drama, Enfeeble, Pop Up Animal Kids, So What!, Dissension, blijven een bekende naam houden in Den Haag. Dit alles omdat op die school de bandcultuur goed ondersteund wordt. Van lokale helden tot gevestigde bands (bijvoorbeeld Bas van Wageningen van Di-Rect) – overal kom je “Daltonezen” tegen.

Na het succes van de eerste editie volgt nu op vrijdag 9 mei Dalton Bandfest 2014. Dalton Den Haag gaat weer laten zien waarom die school zichzelf de hofleverancier van het Haagse popcircuit mag noemen! Maar liefst negen bands met Daltonleerlingen en vier gastartiesten (oud-leerlingen) vormen een spectaculaire line-up. Van singer-songwriter tot rockcovers, van rap tot metal, van allereerste optredens tot vorig-jaar-op-Parkpop… veelzijdigheid kenmerkt deze editie!

Headliners dit jaar zijn Replayced, Mullet en Junkie and the Halo. De line-up wordt verder aangevuld met The Hague Idiots, Trail of the Damned, In Your Face, Pink Accident, Stork’s Bill en gelegenheidsformatie MC& Band. Dalton Bandfest 2014 wordt gehouden op de Daltonschool, Aronskelkweg 1, Den Haag op 9 mei vanaf 19:30 uur. De toegangskosten bedragen 5 euro (in de voorverkoop 4 euro).

Op zondag 27 april om 12:15 uur komt Olax in Kakafonie bij Midvliet FM vertellen over dit muziekfestival.

Aansluitend vinden er drie akoestische optreden plaats van bands die vertegenwoordigd zijn op het Dalton Bandfest. Van ± 12:30 tot ± 13:15 uur hoor je optredens van Mullet, Junkie and the Halo en Carmen de Vries.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top