Skip to content

Ook prijs voor jonge vrijwilliger van het jaar

24 april 201434 second read

Wassenaar – Wie Jur Bekooij gaat opvolgen als Vrijwilliger van het Jaar wordt pas in oktober bekend, maar de vraag wie dat wordt houdt de gemoederen in Wassenaar nu al bezig.

Een door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) benoemde jury hield woensdagavond al een eerste vergadering. In de editie van 2014 komt bovendien een extra prijs, een voor de jonge vrijwilliger van het jaar, tot de leeftijd van 30 jaar.

VCW-voorzitter Pim van de Locht nam afscheid van Hans Klooster, die drie jaar in de jury heeft gezeten (foto). Nieuw in de jury zijn Esther Roelofs en Marco van Leeuwen. De jury bestaat verder uit Bert Ooms (voorzitter), Jolande de la Rambelje (secretaris), Henk Goulooze en Maria Koenis.

Tags

VrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top