Skip to content

Positief seizoen voor bezoekers Familiepark Drievliet

25 april 20142 minute read

Wassenaar – Familiepark Drievliet opende begin april de pretparkdeuren voor een nieuw seizoen, eentje zonder prijsstijgingen. En dat ondanks de komst van vier compleet nieuwe attracties. Drievliet behoort daardoor tot de helft van de Nederlandse pretparken die dit jaar hun entreeprijzen niet zullen verhogen.

Dat concludeert kortingswebsite Uitmetkorting,nl na een onderzoek naar de entreeprijzen. Opvallend is dat de entreeprijzen van Drievliet de afgelopen drie jaar wel omhoog gingen en ze nu, met de komst van vier attracties, hetzelfde blijven als in 2013. Dat is positief voor de pretparkbezoeker: die krijgt nu nog meer waar voor zijn geld!

Nieuwe attracties
Het themagebied ‘Lol Atol’ is in 2014 uitgebreid met maar liefst vier nieuwe attracties. Kleine kinderen stappen dit jaar in de Sleepbootjes, waarbij ze ronddobberen in het water en een walvis moeten redden. Of ze gaan op het Duikelduin, voor de kinderen die graag hoog in de lucht springen. Verder kunnen ze ook nog de lucht in op de Vuurtoren en is er het carrousel de Springende Hondjes. Het familiepark presenteert ook nog een nieuwe film in het filmtheater CineMagic 5D. Tijdens de animatiefilm The Lost World gaan de bezoekers op een spannend avontuur op een eiland dat wordt bewoond door dinosaurussen.

Rotterdamsebaan
Het park ondergaat ongepland nog een flinke transformatie: dat komt door de komst van de Rotterdamsebaan. Deze baan is de nieuwe verbindingsweg tussen de A4 en de A13 en de Centrale Zone van Den Haag. Het huidige parkeerterrein van het familiepark ligt in de weg en zal daarom verplaatst moeten worden. Het park is al een grondruil overeen gekomen met de gemeente waardoor zowel uitbreiding van het park als de Komst van de Rotterdamsebaan mogelijk wordt gemaakt. Drievliet krijgt hierdoor de ruimte om de entree en de parkeergelegenheid aan te pakken en om een compleet nieuwe indoorhal te bouwen. De aanleg van de baan begint medio 2014, wanneer het park zal uitbreiden is nog niet bekend.  

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top