Skip to content

ABN AMRO hoofdsponsor LTC Oud Wassenaar

26 april 201449 second read

Wassenaar – Op 16 april tekenden Ted Trip (Directeur ABN AMRO Wassenaar) en Stef Kranendijk (voorzitter van LTC Oud Wassenaar) een hoofdsponsor overeenkomst. Ondanks de economisch lastige tijden hebben beide partijen elkaar gevonden en zullen zij in het komende jaar diverse gezamenlijke activiteiten ontplooien.

Kranendijk benadrukte dat het in deze tijden voor sportverenigingen steeds belangrijker wordt om een strategische samenwerking te zoeken met sponsoren. Voor Oud Wassenaar is dit nieuw. De tennisclub is daarom zeer verheugd dat zij nog 25 andere enthousiaste sponsoren uit de regio heeft weten te binden. Met deze ondersteuning kan de club meer doen aan jeugd en top tennis en daarnaast kunnen er voor alle leden aantrekkelijker tennis evenementen georganiseerd worden. De club pakt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op en steunt met een aanzienlijke bijdrage uit de verkregen sponsorgelden de Richard Krajicek Foundation. Deze door onze voormalige Wimbledon kampioen opgerichte Foundation zorgt ervoor dat via meer dan 100 playgrounds door heel Nederland de jeugd in achterstandswijken meer kan bewegen. Daarnaast wordt er een opleidingsprogramma georganiseerd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top