Skip to content

Indrukwekkend toneelstuk Afterparty ook in Warenar te zien

27 april 20142 minute read

Wassenaar – Het toneelstuk Afterparty met de actrices Carine Crutzen, Marie-Louise Stheins en Renée Fokker is op zaterdag 3 mei te zien in Theater Warenar. Het stuk gaat over twee vrouwen die elkaar na 40 jaar ontmoeten en een geheim delen. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ‘s avonds aan de zaal op de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Het optreden begint om 20.15 uur.

Drie prachtige vrouwen (Carine Crutzen, Marie-Louise Stheins en Renée Fokker) zien elkaar na veertig jaar terug. Een heftige reünie, want twee van hen delen een geheim. Ooit besloten zij een ingrijpende wending te geven aan hun leven in hun zoektocht naar geluk. Heeft die cruciale beslissing hen gebrachte wat ze ervan hadden verwacht? Afterparty is een heerlijke komedie met een ontroerende keerzijde.

”Dit stuk wordt op topniveau gespeeld door drie actrices die voortdurend waarachtig en ontroerend kunnen zijn. Alles drie zijn fenomenaal” – * * * * NRC
”Houtappels schreef het op in gevatte dialogen, Van Erp ving het in een vloeiende enscenering en de drie actrices spelen het overtuigend en echt. Núl redenen om niet te gaan kijken” – * * * * Parool
”Universele thema’s als eigenwaarde, vriendschap en zelfacceptatie worden in Afterparty vermakelijk aangesneden.” – * * * Telegraaf

De schrijver van Gooische Vrouwen
Frank Houtappels is een Nederlandse toneelschrijver en acteur. Hij studeerde in 1992 af aan de Amsterdamse Toneelschool en werkte daarna voor verschillende toneelgezelschappen waaronder Toneelgroep Amsterdam en Het Nationaal Toneel. Hij is bij het grote publiek bekend van zijn televisieteksten voor onder andere All Stars en Gooische Vrouwen. Op het toneel schreef hij voor bijvoorbeeld Ja Zuster, Nee Zuster en Blind date in samenwerking met Theo van Gogh en Kim van Kooten.

De regie is van Michel van Erp, die vooral bekend is als documentaire-maker. Hij maakte onder meer de documentaire I am a woman now over vier transseksuelen.

Met: Carine Crutzen, Marie-Louise Stheins, Renée Fokker en Tim Teunissen.

Afterparty
Marie-Louise Stheins en Carine Crutzen e.a.
zaterdag 3 mei
20.15 uur
€ 23

Kaartverkoop
U kunt Afterparty zien op zaterdag 3 mei in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten kost € 23 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top