Skip to content

Mr. drs. Liesbeth Spies nieuwe formateur Wassenaar

27 april 201435 second read

Wassenaar – De fractievoorzitters van het CDA, D66, Passie voor Wassenaar, GroenLinks en de PvdA hebben mr. drs. Liesbeth Spies gevraagd om op te treden als formateur bij de vorming van een nieuwe coalitie.

De partijen delen een groot aantal beleidsmatige inzichten en hebben daarnaast een duidelijke wens om rust en vertrouwen in de Wassenaarse politiek terug te laten keren. Daar hoort een deskundig college bij dat een sterk team vormt. Mevrouw Spies begint 1 mei aan de gesprekken.

Liesbeth Spies was eerder minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het kabinet-Rutte I. Na de Provinciale Statenverkiezingen 2011 was ze korte tijd gedeputeerde in de provincie Zuid-Holland, waar ze de portefeuilles Economische Zaken en Ruimte & Wonen in beheer had.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top