Skip to content

Geslaagde voltigedemonstratie

28 april 201445 second read

Wassenaar – Op koningsdag heeft team 3 van de voltigevereniging Wassenaarse Manege een demonstratie gegeven op de Berkheide. Het was een gezellige oranje demonstratie. Voltigepaard Joy liet zich van haar beste kant zien, met Leonie aan de longe.

De voltigeurs Floortje, Joëlle, Greta, Helena en Adriana lieten zien wat ze normaal in een les doen. Eerst de verplichte oefeningen, een spel met de bal en daarna vrije oefeningen met 2 personen op het paard. Aan het eind liet Kalina alle verplichte oefeningen zien in galop. Twee voltigeurs doen pas sinds januari mee, het is verbazingwekkend om te zien hoeveel ze al geleerd hebben in de afgelopen maanden.

Op woensdag 7 mei is er van 17.00-18.00u een open voltigeles op de manege aan de Papeweg 43, tussen Wassenaar en Voorschoten. Kinderen vanaf 7 jaar mogen dan gratis meedoen met de les. Voor meer informatie kunt u bellen met 070-5115011 of kijken op de website: www.wassenaarsemanege.nl

Tags

VoltigeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top