Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar winnen ruim

28 april 201435 second read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar hebben na 2 nederlagen de eerste punten van het seizoen binnen. Met maar liefst 25-1 werd Euro Stars naar huis gestuurd. Werper Sherman Gario kwam in 7 innings nauwelijks in de problemen. Dit kwam mede doordat de Wassenaarse verdediging 4 dubbelspellen wist te draaien.

Ook aan slag draaiden de mannen van coach Harvin Gumbs op volle toeren, met als een van de hoogtepunten een verre homerun van catcher Khirstan Gibbs. Ook was de eerste honkslag van Olivier Oele te bewonderen. Hopelijk was deze wedstrijd het begin van een goede reeks voor de mannen in het groen. Volgende week staat er met een wedstrijd uit bij Schiedam een zware tegenstander op het menu.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top