Skip to content

Nederlands Kampioen Shell Schoolhockeytoernooi 2014: Rijnlands Lyceum Wassenaar

29 april 201455 second read

Wassenaar – Vrijdag 25 april was het weer zover. De finaledag van de Nationale Schoolhockeycompetitie 2014 stond op het programma. Op 4 locaties werd er door 64 schoolteams gespeeld.

Het was een mooie dag met een heerlijk zonnetje. De leerlingen wilden allemaal graag de felbegeerde beker veroveren. Het werd dan ook een spannende dag. Iedere wedstrijd was belangrijk en in de kruisfinales waren het regelmatig de Shoot Outs die moesten beslissen wie er door mocht gaan.

Bij de Meisjes Oud werd er door het Keizer Karel College uit Amstelveen en het Rijnlands Lyceum Wassenaar gestreden. De teams waren aan elkaar gewaagd en uit eindelijk lukte het de dames van het Rijnlands Lyceum Wassenaar om te scoren! Hierdoor werden de Rijnlands Lyceum dames (15 t/m 17 jaar) dit weekend Nederlands Kampioen Shell Schoolhockey in het Wagener Stadion in Amsterdam. Meiden met Passie voor hockey!

Gefeliciteerd Fay van der Elst, Gwen van der Elst, Julie Vintges, Kaatje Tiedeman, Kiki Gunneman, Beatrijs Kopmels, Rebecca van Zuylen, Alexine van Zuylen, Shanti Khargi, Loulotte Waling, Dominique van Beukering, Julia Hoekstra, Roos Hoekstra, Josephine Loudon, Filine van Driel, Esmee Kwee en Julia Jansen (scoorde het winnende doelpunt).

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top