Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 18 2014

29 april 20142 minute read

Wassenaar – Niet voor niets kregen ook dit jaar veel mensen een koninklijke onderscheiding voor hun onbetaalbare inzet als vrijwilliger in onze samenleving. Vrijwilligerswerk is belangrijk en onmisbaar in het leven van ons allemaal. Het zorgt vaak voor net dat beetje extra.

• Chauffeur/bijrijder (vacaturecode C 010): Wil jij 1 x in de 5/6 weken de boeken en tijdschriften ophalen in de lectuurhuisjes van het Rode Kruis en evt. ook helpen bij de boekenbeurs die eens per kwartaal plaatsvindt?
• Pleeggezin weekend voor 12 jarige jongen (vacaturecode A 074): Welk gezin, zonder kinderen of met kinderen van 14 jaar of ouder, kan een 12 jarige jongen met psychische problemen eens per 3-4 weken een logeerplek bieden? Hij houdt van buitenactiviteiten, dieren en computerspelletjes.
• Medewerker Groenonderhoud (vacaturecode D 013): Ben jij die persoon met groene vingers die de beplanting van het terrein van het Nationaal Smalspoormuseum/Stoomtram Valkenburgse Meer er op zijn mooist bij kan laten staan?
• Kerkvrijwilliger (vacaturecode A 076) Florence, Locatie Duinstede zoekt een geduldige vrijwilliger die de bewoners van dit verpleeghuis wil uitnodigen en begeleiden voor/naar de interkerkelijke diensten op vrijdagmiddag.
• Fietsvrijwilliger (vacaturecode E 036): De bewoners van Duinstede willen ook graag naar buiten. Wie wil met hen af en toe gaan fietsen op een elektrisch ondersteunde duo-fiets?
• Dierenbescherming, medewerker beleidsbeïnvloeding (vacaturecode B 048): Welke dierenvriend op HBO niveau wil namens de Dierenbescherming gesprekspartner zijn bij gemeenten waar het onderwerp dierenwelzijn betreft?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek en op het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top