Skip to content

Dansvoorstelling Balletstudio Snel en Lenig op 14 & 15 juni

30 april 20142 minute read

Wassenaar – Volgende maand is het weer zover! Dan is de eindvoorstelling van de dansafdeling van Snel en Lenig. Ook dit jaar weer uitgevoerd in de mooie theaterzaal van het Adelbert College. De show met als thema “sprookjes” belooft weer heel leuk te worden om naar te kijken, voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom te komen kijken op zaterdagavond 14 juni of zondagmiddag 15 juni a.s.

Het is altijd vertederend om de allerkleinsten van 4 jaar te zien dansen in hun mooie balletkleding, maar alle andere groepen gaan ook hele mooie dansen laten zien. De afgelopen maanden is dan ook hard gewerkt aan de choreo’s van de klassiek ballet groepen, streetdance groepen en de moderne dansgroep. Heb je een liefde voor dans of zin in een leuk uitstapje? Kom dan gezellig kijken! De kaartjes kosten 4 euro per persoon en zullen in de voorverkoop gaan. Ook kunnen er kaartjes voor aanvang van de show gekocht worden, echter vol=vol. Dus wilt u een kaartje bemachtigen, kijk dan op onze site voor verdere informatie.

Misschien tot ziens bij onze jaarlijkse voorstelling. Zin in dansen gekregen na het zien van de show kom dan een proefles mee dansen. De lessen gaan door tot aan de zomervakantie. Meer informatie betreffende de contributie en lestijden (in het nieuwe seizoen kunnen er wat veranderingen zijn in lestijden) kunt u vinden op onze site: www.snelenlenig.nl. (E-mail: dans@snelenlenig.nl)

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top