Ga naar hoofdinhoud

Oecumenisch avondgebed op zondagavond 4 mei

30 april 201447 second read

Wassenaar – De Raad van Kerken houdt op zondagavond vier mei een oecumenisch avondgebed ter gelegenheid van Dodenherdenking 2014.

De Raad herdenkt dan allen die hun leven en vrijheid opofferden voor onze vrijheid, in tijden van oorlog en (gewapende) conflicten. Ieder jaar worden door heel Nederland de burgerslachtoffers en de militairen herdacht die slachtoffer werden van een bezettende macht of vielen in de strijd. Hun moed, inzet en hoogste offer van toen willen wij blijven herdenken en herinneren met de mensen van nu.

Dit avondgebed begint om: 19.00 uur (klokke)
Locatie: De Goede Herderkerk, Stoeplaan 4
Voorgangers: Pastoor Hagen, ds. De Vries en voorganger Westera

Na dit oecumenisch avondgebed bestaat voor iedere aanwezige de mogelijkheid om deel te nemen op eigen gelegenheid aan de burgerlijke herdenking van alle oorlogs- en geweldslachtoffers bij het monument aan de Schouwweg. Daartoe duurt dit avondgebed dan ook maar een half uur (tot 19.30 uur).

U bent allen van harte welkom,

De Raad van Kerken Wassenaar

Tags

Wassenaar
Back To Top