Ga naar hoofdinhoud

Eerste Prinsessenconcert Muziekvereniging Excelsior

1 mei 201434 second read

Wassenaar – Zaterdag 17 mei vindt voor de eerste maal het Prinsessenconcert plaats. 33 jaar lang heette dit concert het Prinsenconcert, maar door de troonswisseling vorig jaar is dat veranderd. De opzet van het jaarlijkse concert blijft gelijk: harmonieorkest Excelsior speelt een avondvullend programma met afwisselende muziekstukken.

Dit keer staat het concert in het teken van de eilanden ten westen van ons: Groot-BrittanniΓ«, Schotland en Ierland. Geniet u van prachtige melodieΓ«n in de Folk Song Suite, van opzwepende ritmes in Riverdance, van het bekende “Pomp and circumstance’ en van nog veel meer mooie muziek.

Het concert vindt plaats in het theater van de Amerikaanse school aan de Rijksstraatweg 200. Aanvang 20u (zaal open om 19.30). De toegang is gratis.

Tags

Wassenaar
Back To Top