Skip to content

50 jaar bij PvdA

2 mei 201439 second read

Wassenaar – Voor leden van de PvdA is 1 mei een bijzondere dag, maar voor mevrouw C.G. Huininga-Bos was die dit jaar extra bijzonder. De 85-jarige Wassenaarse kreeg op de eerste ochtend van mei thuis bezoek van fractievoorzitter Jan van Noort en afdelingsvoorziter Wilma Bergveld. Zij zetten mevrouw Huininga in de bloemen, omdat ze 50 jaar lis is van de PvdA.

Sinds 1964 is heel wat gebeurd, en bij een kop koffie was er dus volop gespreksstof over het wel en wee van de partij door de jaren heen. Een kleindochter van de jubilaris vereeuwigde het gebeuren (foto).

Jan van Noort had voor mevrouw Huininga de gouden speld meegebracht die hoort bij het jubileum. Op de Dag van de Arbeid kregen in het hele land 228 mensen deze onderscheiding voor hun 50-jarig lidmaatschap.

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top