Skip to content

Laatste inschrijving voor Poldercross bij stichting Spelenderwijs op 10 mei

2 mei 20142 minute read

Wassenaar – De stichting Spelenderwijs, bekend van de Wassenaarse sport- en speldagen, organiseert op vrijdagavond 4 juli de tweede Wassenaarse poldercross. Zaterdag 1 maart was de eerste inschrijving. Het werd een enorme drukte en al snel waren 200 deelnemers (=het aantal van vorig jaar) genoteerd. Op dit moment staat de teller op 280 deelnemers.Dit betekent dat de tweede poldercross BIJNA VOL is.

Na deze inschrijving zijn er nog enkele plaatsen te vergeven op zaterdag 10 mei a.s. Dan is er bij scouting van Woesik nog 1 kans om aan te melden, van 10.00 tot 11.00 uur. Echter voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar is er GEEN plaats meer. Dus wees er snel bij om een van de laatste plaatsen (vanaf 16 jaar) te bemachtigen.

Start op 4 juli om 18.15 uur
Op vrijdag 4 juli gaat dan het startschot plaatsvinden bij boerderij den Hollander, aan het Ammonslaantje. Om 18.15 uur start de jeugd vanaf 9 jaar, waarna om 19.00 uur de oudere jeugd en de recreanten zullen starten aan hun cross. Om 19.45 uur start de derde ronde met de wedstrijdlopers die 2 rondjes zullen afleggen. Uiteraard wordt op de locatie gezorgd voor kleedruimtes, mogelijkheid tot parkeren, en er is de mogelijkheid tot het kopen van een hapje en drankje. Het parcours wordt ook zo gemaakt dat u de lopers veel zult kunnen zien.

Informatie
Wilt u verdere informatie over deze poldercross? Kijk dan op de site van de stichting Spelenderwijs, naar de link van de poldercross. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top