Skip to content

IVN Natuurexcursie in De Horsten ook voor moeders

3 mei 201435 second read

Wassenaar – Laat moeder, maar ook anderen genieten van het voorjaar in het Koninklijk Landgoed de Horsten op de grens van Wassenaar en Voorschoten. Planten, bloemen en vooral de vogels zijn te bewonderen tijdens de excursie met de IVN natuurgidsen.

Loop mee met de gidsen in dit unieke stukje natuur en bewonder in dit seizoen de Seringenberg, die in mei op zijn mooist is. Op zaterdag 11 mei om 10 uur verzamelen bij de hoofdingang aan de Papeweg in Wassenaar. Entree voor het gebied is 1 Euro.

Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114/ 070 3681400 of Monique van den Broek tel. 070 3858676.
IVN-wandelingen zijn voor een ieder toegankelijk, zijn gratis en duren 1,5 tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig.
Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top