Skip to content

Geslaagde eerste Puur Natuur Markt Wassenaar seizoen 2014

4 mei 201449 second read

Wassenaar – Gisteren was weer de eerste van een reeks Puur Natuur Markt Wassenaar in de van Hogendorpstraat. Zo’n 20-tal kraampjes met biologische, duurzame en ambachtelijke producten waren van de partij.

Op deze ambachtelijke markt zijn veldboeketten te koop, schapenvachten en wol, gerookte kip en patés, ambachtelijk gebakken brood en zelfgemaakte zoete en hartige taarten, kaas, jams en chutneys van ‘kromme paprika’s en dwarse komkommers’. En dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod. Deze gezellige markt is dus zeker een bezoekje waard!

Wanneer?
De Puur Natuur Markt Wassenaar is iedere eerste zaterdag van de maand, van mei t/m oktober 2014. De markt is geopend van 10:00 tot 16:00 uur in de van Hogendorpstraat.

Data 2014
Zaterdag 7 juni
Zaterdag 5 juli
Zaterdag 2 augustus
Zaterdag 6 september
Zaterdag 4 oktober

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top