Blauw-Zwart verliest in laatste thuiswedstrijd

5 mei 201457 second read

Wassenaar – De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft het team van UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen niet winnend afgesloten.

Weliswaar stond er niet veel meer op het spel, maar daar er een aantal spelers afscheid namen was de wil om te winnen duidelijk aanwezig. Leiden was echter een felle tegenstander die zich niet zomaar gewonnen gaf. De Leidenaren namen dan ook na 20 minuten de leiding ( 0 –1) en kwam na een blunder in de achterhoede zelfs op een 0-2 voorsprong. Toch kwamen de Blauwen nog vóór de rust door doelpunten van Adrian Koziel en Ferrie de la Rie op 2-2.

Na de rust speelde Boy Houtman voor Adrian Koziel. Na een kwartier kreeg Jasper van de Boer een afscheidswissel en onder een daverend applaus en met bloemen verliet hij na 10 jaar in het 1e elftal gespeeld te hebben voor het laatst het hoofdveld. Hij werd vervangen door Sake Teeling. Wilmar van der Ham moest een aantal keren ingrijpen in de verdediging, maar kon niet voorkomen dat Leiden nog 2 keer scoorde en de eindstand op 2-4 bracht. Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen D.O.S.R. in Roelofarendsveen.