Skip to content

De eerste Puur Natuur Markt van dit jaar was weer een groot succes

5 mei 201442 second read

Wassenaar – De markt zag er zaterdagochtend al vroeg prachtig uit!. Meer dan 20 standhouders zorgden voor een gevarieerd aanbod van biologische en streekproducten.
Heerlijke groenten, vers fruit, kazen, Iberico hammen, olijfolie, pesto’s, taarten, brood, veldboeketten, kruiden, biologische wijnen, wol, op hout geroosterde kippen en zelfs bio friet werd er op de markt verkocht.

Toen tegen een uur of twee de hele straat lekker in het zonnetje stond, accordeonist Peer weer zorgde voor een muzikale omlijsting en de terrassen vol liepen, ontstond er een echte mediterrane sfeer.

Het organisatieteam van de Puur Natuur Markt wordt inhoudelijk en financieel gesteund door de Stichting Centrum Management Wassenaar. Een mooi voorbeeld van hoe we door een gezamenlijk initiatief erin slagen meer consumenten naar het centrum van Wassenaar te trekken. De volgende markt is zaterdag 4 juni. Voor meer informatie: www.puurnatuurmarkt.nl

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top