Skip to content

Hardlopen leeft in Wassenaar

5 mei 20142 minute read

Wassenaar – Zondag 4 mei heeft hardloopminnend Wassenaar zich van haar beste kant laten zien in De Omloop van Noordwijkerhout. Door rond de 30 lopers van de stichting Run for Rio en hardloopvereniging WZK Tri-Team werd op verschillende afstanden deelgenomen.

Al vele jaren doen beide clubs mee aan het Zorg en Zekerheidcircuit en het is immer een hartelijke ontmoeting tussen de onderlinge leden als men elkaar weer eens tegenkomt aan de start. Met deze laatste loop in Noorwijkerhout is het hardloopseizoen afgesloten. Traditioneel ontvangt iedere deelnemer een bos bloemen of plantje. Dat kan je verwachten als je in de Bollenstreek woont. Afgelopen zondag wist Tineke Haitsma zelfs een derde plaats te bemachtigen in haar categorie op de lange afstand. Een prestatie van formaat.

De volgende missie voor de lopers ligt weer in het verschiet want 5 oktober 2014 wordt voor de tweede maal de 15 van Wassenaar georganiseerd. Ook daar zullen beide verenigingen met nog meer deelnemers aan meedoen. Wat gaat er boven hardlopen in je eigen dorp waar bekenden en vrienden aan de kant je aanmoedigen?

Bij WZK Tri-Team wordt getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Dit kan op ieder niveau, of je nu recreatief of onervaren bent. Bezoek onze websites of kom gewoon eens langs voor een paar gratis trainingen. Bij WZK Tri-team kan dat gedurende 4 weken. Wil je graag elke zondagmorgen een uurtje hardlopen met een tiental hardlopers – en ook nog bijdragen aan een goed doel – dan kan dat bij Run for Rio.

Met sportieve groet,
Leo Bellekom (Run for Rio) en Peter Verdult (WZK Tri-Team)
www.runforrio.com en www.tri-team.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top