Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar verliezen in Schiedam

5 mei 201436 second read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar zijn in Schiedam tegen een nederlaag aangelopen. Op het veld van Schiedam ging het lang gelijk op, maar het was toch de thuisploeg die aan het langste eind trok.

Wassenaar kreeg genoeg kansen om de winst naar zich toe te trekken, maar kon de beslissende klap niet uitdelen. Zo had Wassenaar in de 8ste inning alle honken vol met een stand van 6-5 op het bord. Maar werd er niet gescoord door de ploeg uit Wassenaar. In de daaropvolgende slagbeurt scoorde Schiedam maar liefst 7 keer waardoor de eindstand 13-5 op het bord verscheen.

Volgende week speelt Wassenaar thuis tegen Gophers om 14:30 op sportpark Kerkehout. U bent van harte uitgenodigd om onze mannen aan te moedigen.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top