Ga naar hoofdinhoud

Diefstal portemonnee 75-jarige Wassenaarse

6 mei 201436 second read

Wassenaar – Tijdens het boodschappen doen bij Albert Heijn aan het Stadhoudersplein in Wassenaar, wordt de portemonnee van een 75-jarige Wassenaarse gestolen, waarna er met haar pas geld wordt opgenomen.

De vrouw heeft tijdens het boodschappen doen haar handtas in haar wagentje liggen wanneer in een onbewaakt haar portemonnee wordt weggenomen. Nog dezelfde dag wordt er in Voorschoten tot drie keer toe geld opgenomen met haar pinpas.

Vragen
In alle drie de gevallen is dezelfde verdachte vastgelegd op de camerabeelden. Weet u wie deze man is? Bel dan de recherche in Wassenaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Tags

DiefstalPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top