Skip to content

Scoutinggroep van Wassenaer van Obdam viert 50 jaar wachtschip De Eendracht

6 mei 201434 second read

Wassenaar – Op zaterdag 13 september 2014 houdt scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) een reünie vanwege het feit dat wachtschip De Eendracht al 50 jaar onderdeel is van scouting vWvO.

Wachtschip De Eendracht is een 25 meter lange motortjalk die in het zomerseizoen het drijvende clubhuis is van onze zeeverkenners (meisjes en jongens van 11 tot en met 17 jaar). Voor dit heugelijke feit zijn wij op zoek naar oud-leden/bestuursleden of andere vrijwilligers die nu of vroeger lid zijn geweest van scouting vWvO en aanwezig willen zijn bij deze reünie. We zijn bereikbaar via facebook of via de email: www.facebook.com/events/700128026706320/?fref=ts of reunie@vwvo.nl voor vragen en/of aanmeldingen voor de reünie.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top