Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger! Week 19 2014

6 mei 20142 minute read

Wassenaar – Ook zo genoten van alle feestelijkheden tijdens Koningsdag? Dankzij de inzet van duizenden vrijwilligers is en blijft dit soort evenementen mogelijk en betaalbaar. Vrijwilligers zorgen vaak voor de kers op de taart in alle geledingen van onze samenleving. En vrijwilligerswerk geeft ook nog eens heel veel voldoening en staat bijzonder goed op je C.V.

  • Vervangend Mantelzorger (vacaturecode A 068): Mensen die thuis “het klokje rond” zorgdragen voor hulpbehoevende familieleden raken vaak overbelast. Wil jij af en toe een dagdeel in hun plaats treden en gezellige dingen doen (spelletje, wandeling, koffie drinken) met hun “patient”. Je stelt de mantelzorger in de gelegenheid om even “de accu op te laden”.
  • Gastvrouw/-heer Corpus (vacaturecode E 031): Wie wil af en toe een dagdeel “het gezicht” zijn van Museum Corpus en bezoekers begeleiden bij hun “reis door de mens”?
  • Fondsenwerver Dierenbescherming (vacaturecode G 040): Hou jij van dieren en ben je communicatief vaardig? Dan kun jij misschien – in samenspraak met de Coördinator Fondsenwerving en Lobby – helpen geld helpen inzamelen voor dierenwelzijn en –bescherming? Hier is je kans!
  • Wandel-/fietsmaatje (vacaturecode A 066): Een Wassenaarse man van 48 jaar met een beperking is op zoek naar een maatje die af toe met hem een paar uurtjes wil gaan wil gaan wandelen en/of fietsen. Fleur jij zijn weekend op?
  • Secretaresse (vacaturecode B 057): Hou je van de Spaans(talige) cultuur en ben je administratief vaardig? Dan ben je meer dan welkom bij bij SociaPb, een organisatie die Spaanstalige bijeenkomsten organiseert in ons land m.b.t de Spaanse cultuur.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur.
Vraag ook naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet!
Korting bij bijna 90 bedrijven op vertoon van uw pas:
O.a. bij Barns Damesmode, Bridgeport University Style, Bwear Jeans & More, Chaussette Lingerie en Badmode, College Damesmode, Ecco Shop, Frans Zeegers Goudsmid, Graafstal Opticien, Harpers, Koekkoek Juwelier, Koelewijn Juwelier, LJ Sport, Marco Mode- en Quiltstoffen, Mist Int. Sports Trading, Moriaantje Kinderkleding, Pastelle, Piccadilly, Van Wees Herenmode. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor het volledige overzicht.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top