Skip to content

Cadeautip Moederdag – (Film)Cadeaubon Bibliotheek Wassenaar

7 mei 201438 second read

Wassenaar – Je moeder verdient natuurlijk iedere dag lieve woorden en een cadeau, maar Moederdag is bij uitstek dé gelegenheid om je moeder te verrassen met een mooi geschenk of gebaar. Is je moeder bijvoorbeeld cultureel geïnteresseerd en bezoekt ze graag de bibliotheek? Verwen haar dit jaar dan met een cadeaubon van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar voor een abonnement of een gezellig avondje uit!

De bibliotheek biedt haar eigen cadeaubonnen voor o.a. een lidmaatschap van de bibliotheek of voor een bezoek aan Filmhuis Wassenaar. Maar ook de Nationale VVV-Cadeaubonnen, de Nationale Bioscoopbonnen en de Nationale Podium Cadeaukaarten zijn beschikbaar.

Op Moederdag zelf iets doen? Kom zondag 11 mei 15.15 u naar Filmhuis Wassenaar voor een interessante film.

Genoeg keuze dus om de liefste moeder in het zonnetje te zetten!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top