Ga naar hoofdinhoud

Autisme informatiemarkt bij “Jansland”

8 mei 201450 second read

Voorschoten – Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van “Stichting Jansland” wordt in Voorschoten op zaterdag 10 mei van 11.00 tot 16.00 uur een informatiemarkt over autisme georganiseerd. Op het terras van “Theehuis Jansland” zullen 5 diverse – aan autisme gerelateerde – organisaties zich presenteren.

De informatiemarkt zal officieel worden geopend door mevrouw Inge Nieuwenhuizen (demissionair Wethouder van Voorschoten). Rond 13:30 uur zal de heer Jaap Brand van “Autisme Ten Top” een presentatie houden over autisme en werk. Het muziekoptreden tijdens de informatiemarkt zal worden verzorgd door het jazzduo de “Orleanian Owls”. Iedereen is van harte welkom!

“Stichting Jansland” werd 8 mei 2009 opgericht door Reindert Jansma en Petra Jansma-Harland. Eén van doelen van de Stichting was het creëren van een werkervaringsplaats voor (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis, een spraaktaalstoornis en/of een lichamelijke handicap, met een gemiddelde begaafdheid. Sinds 2 jaar biedt “Theehuis Jansland” een kleinschalige werkervaringsplaats aan deze jongeren.

“Theehuis Jansland” is gelegen in “Park Rosenburgh”, Rosenburgherlaan 7 in Voorschoten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.theehuisjansland.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top