Skip to content

Britse en Ierse klanken bij Muziekvereniging Excelsior

8 mei 201442 second read

Wassenaar – Zaterdag 17 mei aanstaande geeft Muziekvereniging Excelsior weer een bijzonder concert. Het voormalige Prinsenconcert is inmiddels omgedoopt tot Prinsessenconcert voor de nieuwe troonopvolgster Amalia. Het concert wordt net als vorig jaar gehouden in het mooie theater van de Amerikaanse School.

Thema is dit jaar Engelse, Schotse en Ierse muziek. Excelsior neemt u mee op een reis door de tijd en brengt zowel traditionele volksmuziek als moderne muziek ten gehore. Op het programma staan onder andere Folksong Suite van R. Vaughan Williams en Four Scottish Dances van Malcolm Arnold, maar ook de beroemde muziek van Riverdance, een medley van James Bond-thema’s en muziek uit de musical Cats.

Kortom een zeer gevarieerd concert dat ook nog gratis toegankelijk is! Het concert wordt gegeven in de Amerikaanse School aan de Rijksstraatweg 200 in Wassenaar. De aanvang is om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top