Skip to content

Open dag in nieuw Hospice Wassenaar

9 mei 201439 second read

Wassenaar – Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van het nieuwe hospice in Kerkstraat 79, Wassenaar. Muren, vloeren en stoffering zijn klaar, de verlichting is in een afrondende fase en de gastenkamers worden deels voorzien van een nieuwe meubilering.

Op 23 mei is de feestelijke opening met alle medewerkers. Op 24 mei is er een open huis van 15.00- tot 16.30 uur waar we iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom heten. Dus als u een kijkje in het nieuwe hospice wilt nemen is dit de mogelijkheid; daarna respecteren wij de privacy van onze gasten en kan het alleen op afspraak.

De echte verhuizing/ingebruikname vindt plaats op 26 mei. Dan worden ook de op dat moment aanwezige gasten van het oude naar het nieuwe hospice verhuisd evenals de bestaande inventaris.

Tags

HospiceOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top