Skip to content

Irina Simon Renes geeft een mini concert bij Boekhandel De Kler

10 mei 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 17 mei van 15.00 tot 16.00 uur zal de violiste Irina Simon Renes aanwezig zijn bij Boekhandel De Kler, Langstraat 148, om het 5de International Chamber Festival te promoten en een mini concert te geven.

Over International Chamber Music Festival Wassenaar
Ons inmiddels traditionele avondconcert op vrijdag, 23 mei 2014 om 20:00 in de Dorpskerk zal in het teken staan van “Eine kleine Nachtmusik”. We kunnen nu al beloven dat grote componisten zoals Mozart en Brahms op een onnavolgbare wijze ten gehore zullenworden gebracht! (Tickets: 17,50 incl glaasje Champagne)

De samenwerking met het Prinses Christina Concours heeft goede vruchten afgeworpen. Samen met de jonge laureaten gaan we opnieuw zorgen voor een vrolijk familieconcert op zondag, 25 mei 2014 om 12:00 in raadhuis de Paauw. (Tickets: 12,50 voor volwassenen en 6,- voor kinderen onder de 18 jaar).

Wij verwachten weer een grote opkomst op het strand bij Irma op zaterdag, 24 mei 2014 om 20:30. Spetterend 50’s style Cuban music… Dress up for the occasion: petticoats, sigaren, rum en rumba, cha cha cha en cajones. Het wordt zeker weer een mooie partij! (Tickets: 32,50 incl hapjes en drankjes)

En als alles volgens plan gaat hopen we dat zelfs de Classic Express bus een week lang in ons dorp zal staan om vele leerlingen van de Wassenaarse scholen met klassieke muziek kennis te laten maken.   

Ticket informatie

U kunt uw tickets hier reserveren!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top