Skip to content

Verzamelbeurs met gratis taxaties in Wassenaar op 18 mei 2014

10 mei 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 18 mei organiseert de Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) weer een verzamelbeurs met gratis taxaties in Den Haag. Vele belangstellenden, liefhebbers en geïnteresseerden zullen van 10.00 tot 16.00 uur hun weg vinden naar Van der Valk Den Haag- Wassenaar op de Zijdeweg 54. Hier worden die dag vele duizenden munten, postzegels en bankbiljetten uit binnen – en buitenland aangeboden. U vindt hier munten vanaf de Grieks/Romeinse periode t/m de nieuwste euro’s, postzegels vanaf de allereerste uit 1852 en bankbiljetten in alle soorten en maten.

Heeft u al eens een munt van 2000 jaar oud in uw handen gehad? Kent u het bankbiljet ‘Tientje van Lieftinck’ nog? Wist u dat misdrukken van munten en postzegels veel geld waard kunnen zijn? Kom langs en laat u gewoon eens verrassen door lang vervlogen betaalmiddelen.

Gratis taxatie
Tevens kan men op deze dag munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten gratis laten taxeren. Ons motto daarbij is ‘Er ligt teveel op zolder’. U weet het vaak niet maar ook in úw keukenla kan iets van behoorlijke waarde liggen. Neem gerust uw spullen mee en wie weet bezit u een kostbaar stuk!

Deze beurs gratis taxatie van uw munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten

Zondag 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur
Van der Valk Den Haag-Wassenaar
Zijdeweg 54, Wassenaar
Inlichtingen: 030-6063944 / www.mpo.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top