Skip to content

Inbreker op heterdaad betrapt op de Deijlerweg

11 mei 201448 second read

Wassenaar – In de vroege ochtend van zondag 11 mei 2014, werd op de Deijlerweg (2241AB) te Wassenaar een inbreker op heterdaad aangehouden.

De recherche van de politie Wassenaar doet naar aanleidng van deze aanhouding verder onderzoek. Uit dit onderzoek is het vermoeden ontstaan dat de aangehouden verdachte ook een auto inbraak heeft gepleegd op de Lus (2242AE) in Wassenaar. De verdachte verplaatste zich op een damesfiets waarvan de recherche eveneens het vermoeden heeft dat deze van diefstal afkomstig is. Er bestaat dus een mogelijkheid dat de fiets in Wassenaar of een omliggende gemeente is weggenomen.

Het gaat hier om een damesfiets van het merk Batavus, type Socorro, gris van kleur. De fiets is voorzien van zwarte fietstassen en opvallend is dat in deze fietstas nog een tasje met een bloemkool en witlof zat alsmede een fles frituurolie.

Weet u van wie deze fiets is, of is de fiets miscchien van u? Neem dan contact op met de recherche politie Wassenaar op het telefoonnummer 0900-8844.

Tags

BurgernetInbrekerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top