Skip to content

Kunsttentoonstelling Ars et Studium vanaf 21 mei

11 mei 201439 second read

Wassenaar – Op woensdag 21 mei om 20:00uur vindt de opening plaats van de voorjaarstentoonstelling van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium, in het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat, Wassenaar.

De leden van de vereniging – jong en oud – zijn weer heel enthousiast aan het werk gegaan en willen graag de resultaten van hun arbeid aan u tonen. Behalve bij de feestelijke opening door Rien Meijerink op woensdagavond, bent u ook van harte welkom om de tentoonstelling te bezichtigen van donderdag 22 mei t/m zondag 25 mei (toegang gratis) Van 13:00 tot 16:00 uur. Er is ook werk van de leden te koop. De nieuwe cursussen van Ars et Studium beginnen in de week van 1 september 2014. In de meeste groepen is er ruimte voor nieuwe leden; voor meer informatie bezoek de website www.arsetstudium.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top