Ga naar hoofdinhoud

12 Geslaagden voor toets 2 bij de Wassenaarse Manege

12 mei 20142 minute read

Wassenaar – Zondagmiddag 11 mei werd toets 2 gereden voor de ruiters van de Wassenaarse Manege. 12 Ruitertjes moesten aan de hand van een proefje laten zien hoe ver ze inmiddels gevorderd zijn met hun rijlessen.

Deze toets houdt in dat de ruiters figuren rijden in stap, draf en galop. De jury let dan vooral op houding, het juiste been licht-rijden, de juiste hulpen geven, de omgang met het paard, het maken van nette overgangen, het rijden in de juiste galop, het rijden van de figuren en het voorwaarts rijden van het paard.

De Wassenaarse Manege kon na afloop 12 ruiters feliciteren met het behalen van hun toets 2 en kregen hun puntenlijst en diploma overhandigd. 1 Ruiter blonk zelfs zo uit dat ze volgende maand gelijk door mag voor toets 3.

Dus langs deze weg, van harte gefeliciteerd: F. Vermeulen, T. van Rijn, I. Noordover, D v/d Veer, N. Nahali, J. van Duren, F, Gerzon, A. Weezenbeek, E. Swertz, A. Jongsten, E. v/d Horts en J. v/d Plas.

Verder mocht er alvast 1 ruiter haar toets 3 vandaag al rijden. Tijdens deze toets moet de ruiter over drafbalkjes draven in de verlichte zit. Hiervoor konden wij N. Bauer van harte feliciteren met het behalen van haar toets 3!

Tags

Wassenaar
Back To Top