Skip to content

Blauw-Zwart is bijna klaar voor het nieuwe seizoen

12 mei 20142 minute read

Wassenaar – Dinsdagavond 6 mei tekenden de nieuwe hoofdtrainer Jos v.d. Helm, Frank Boekel als 2e trainer en Hans Suiker als keeperstrainer hun overeenkomsten met onze vereniging. Daarmee is de technische staf voor het nieuwe seizoen op het gewenste niveau.

Het vertrek (na vijf jaar trouwe dienst) van teamleider Gerard Jasperse wordt gecompenseerd door Arno Hoogduijn. De medische verzorging is onveranderd gebleven in de persoon van Pieter Altorf met hieraan gekoppeld de ondersteuning door 3 fysiotherapeuten en de begeleiding van een dokter. Assistent scheidsrechter Gerard Stoute maakt de begeleiding van het eerste team compleet.

Rond het 2e team van assistent-trainer Frank van Boekel is nog uitbreidin nodig. Een teamleider en assistent-scheidsrechter zijn hier de ontbrekende schakels. Langs deze weg een oproep om vrijwilligers die zich hier voor willen inzetten. Aanmelding via Chris Theil en/of Toine Lámi.

Voor de spelers in de seniorenselectie geldt dat het persoonlijke voetbalpakket is uitgebreid. Dit is goed overgekomen bij de spelers die toegezegd hebben met Blauw-Zwart de toekomst in te gaan, met de uitdaging om vanuit de 4-de klasse te promoveren.

Maar we zijn er nog niet. We zijn nog in gesprek/op zoek naar spelers die deze selectie willen versterken. De uitdaging voor de selectieteams is promoveren naar een hogere afdeling. Iets wat sterk leeft binnen het Bestuur, de nieuwe technische staf en onze hoofdsponsor UTS van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek (de verhuizers van de regio West).

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top