Skip to content

Sterft “Het Nieuws uit Wassenaar” een stille dood?

12 mei 201440 second read

Wassenaar – Een aantal weken geleden berichtte we u al over het feit dat „Het Nieuws uit Wassenaar” niet meer fysiek maar digitaal zou gaan verschijnen. Ze zouden de frequentie van 1x per 2 weken aanhouden en dan alleen verschijnen op hun website www.hetnieuwsuitwassenaar.nl.

Nu een maand na de laatste editie (11 april) is er niks meer verschenen. Het lijkt er dus op dat de nieuwe krant een stille dood sterft. Inmiddels heeft in ieder geval 1 van de correspondenten zich uit het project teruggetrokken. Het ziet er dus naar uit dat het gebrek aan adverteerders de strop is geworden van de krant. Wij hebben vorige week contact proberen op te nemen met de redactie van de krant, maar tot op heden nog geen respons gehad. We houden u op de hoogte mochten er ontwikkelingen zijn!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top