Ga naar hoofdinhoud

40 jaar Badmintonclub Wassenaar

13 mei 20142 minute read

Wassenaar – Dat gaat natuurlijk gevierd worden met de (oud)leden en een spetterende badmintonshow voor de Wassenaarse jeugd van 6 tot 16 jaar op zaterdag 24 mei. Geef je op via jubileum@bcwassenaar.nl

Vanaf 1968 is het mogelijk in Wassenaar te badmintonnen. De Wassenaarse Volleybalvereniging (WVV) richtte daartoe een afdeling op. Na een snelle groei naar 200 leden en de opening van de Wassenaarse sporthal in 1971 werd per 1 juni 1974 B.C. Wassenaar zelfstandig. De doelstelling is altijd geweest om zoveel mogelijk Wassenaarders tegen zo laag mogelijke kosten een avond of meer per week spelplezier en ontspanning te bieden. Met ruim 1000 leden in 40 jaar is dit aardig gelukt. Het ledental heeft altijd geschommeld tussen de 150 en 350 leden. In de gouden jaren was er zelfs een wachtlijst. De thuisbasis is altijd Sporthal de Schulpwei geweest waar de bar beheerd werd door eerst Cor en Alie Taal en hierna door Eric van Leeuwen. In samenwerking met hen zijn vele feesten georganiseerd hetgeen BC Wassenaar zo gezellig maakt. In de hoogtijjaren waren er 10 competitieteams en heeft het eerste team vierde divisie landelijk gespeeld. Met de huidige 155 leden blijft BC Wassenaar een springlevende vereniging met een groeiend aantal jeugdleden.

Spetterend jeugdprogramma
Zaterdagmiddag 24 mei vindt van 14.00 tot 16.00 uur het Speed & Fun Badminton-event voor de jeugd plaats. Alle Wassenaarse jeugd tussen de 6 en 16 jaar is meer dan van harte welkom in Sporthal de Schulpwei. Het programma zal grotendeels gevuld worden door een professionele clinic. Meer informatie op onze website: www.bcwassenaar.nl. Het wordt een gaaf festijn waar ook nog leuke prijzen te winnen zijn. Zorg ervoor dat je op tijd in de sporthal bent!

Feestavond voor (oud-)leden
´s Avonds vanaf 20.30 uur zijn leden en oud-leden uitgenodigd voor een gezellige feestavond met het karakter van een Amerikaanse instuif. Lekker bijpraten en uiteraard is er een muzikale en cabareteske invulling, geheel verzorgd door eigen leden. Ben je oud-lid en wil je er ook bij zijn: meld je aan via jubileum@bcwassenaar.nl, zodat we dan een indicatie hebben van het aantal feestgangers. Voor meer informatie: www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top