Skip to content

S.E.L. Tafeltennis clubkampioenschappen 2014

13 mei 20142 minute read

Wassenaar – Woensdag 7 Mei was het dan weer zover de strijd om Clubkampioen te worden kon weer beginnen. Het startsein werd om 20.00 u gegeven. Nadat de wedstrijdleider een woordje vooraf had gegeven, en had uitgelegd hoe we het gingen doen konden de wedstrijden starten.

We begonnen met drie poules de nummers één en twee van iedere poule gingen sowieso door, plus de twee beste derde plaatsen. De strijd was fel voor sommigen van ons iets te fel en dus hadden we na het spelen van de poules de eerste afvallers. Voor de één omdat ze het spelletje pas beoefende en de anderen hadden gewoon pech met de loting, zo dat ze al gelijk tegen hele sterke spelers moesten.

De kwart finale konden beginnen. Allard begon de strijd tegen Kevin die de eerste game goed mee kon komen (21-18/ 1-0 Allard) de tweede game werd Allard toch te machtig en verloor Kevin ook deze game. De tweede kwartfinale ging tussen Zibi en René, die één game van Zibi wist af te snoepen maar ook hij verloor uiteindelijk met 2-1. De derde kwartfinale ging tussen Thomas en Gé die na een felle strijd toch werd gewonnen door Thomas de regerende Clubkampioen. De vierde kwartfinale ging tussen Tim en Kurt, deze partij kon Tim naar zich toe trekken. De halve finales konden beginnen, Thomas moest het tegen Zibi opnemen, de strijd was heftig en fel maar uiteindelijk wist Thomas de zege naar zich toe te trekken. Allard en Tim mochten ook hun strijd gaan uitvechten, de strijd werd in twee game’s beslist in het voordeel van Tim.

De Finale, Thomas versus Tim. Het was wederom een spannende partij, om ieder puntje werd gestreden en na twee games gespeeld te hebben kon Thomas zich Clubkampioen noemen. De strijd om de derde en vierde plaats werd uitgevochten door Zibi en Allard. Nadat Zibi de eerste game naar zich toe trok bedacht Allard een andere tacktiek en wist de twee volgende game’s naar zich toe te trekken en werd hij toch nog derde. Dus na een spannend avondje tafeltennis is Thomas Clubkampioen, Tim de tweede man op het podim en Allard de hekkesluiter op de derde plek. Deze heren moeten ons (de verliezers) wel bedanken, want zonder verliezers geen winnaars.

Ter afsluiting werden de wedstrijden nabesproken onder het genot van een drankje aan de bar.

Tags

ClubkampioenschappenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top